Uprkos teško prihvaćenom porazu na američkim izborima, Donald Trump navodno se raduje novom životu koji ga čeka na sunčanoj Floridi.

Na ovom mjestu uvijek je imao najsrdačniji doček, veliki krug prijatelja i jednostavno se osjeća svoj na svome.

 

Kada Trump zvanično preda svoju titulu novoizabranom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, tada će se sa svojom suprugom Melaniom i sinom Baronom morati iseliti iz Bijele kuće.

Strani mediji prenose kako je slavna porodica odlučila novi život početi na jugu zemlje - na sunčanoj Floridi.

Prema pisanju magazina People, Donald, Melania i njihov sin Baron preselit će se u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu, a radovi na vili navodno su već počeli.

 

Vila je nekada pripadala uspješnoj poslovnoj ženi Marjorie Merriweather Post, a za potrebe porodice Trump zdanje će se dodatno proširiti i preurediti.

Radnici vrijedno rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za porodični život kada Trump i zvanično siđe sa političke dužnosti.

Odavno je poznato da Donald na Floridi ima najveći krug simpatizera, više nego na bilo kom mjestu u zemlji, tamo ga bukvalno dočekuju kao da je član kraljevske porodice.

Sa odlukom supruga, navodno saglasna je i Melania, koja je već počela da se raspituje za škole svoj jedinca.

- Oni žele svoj novi dom učiniti toplijim, modernijim i prijatnijim za život. Melania i Donald imaju ponovo posebne sobe - rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin, dodajući da porodica neće u ovoj kući biti tokom ljeta, jer su u tom periodu godine na Floridi nepodnošljive vrućine. Tada će prostor zamijeniti nekom od svojih drugih nekretnina koje imaju u Americi - kaže izvor.

Izvor: Faktor