Jesenja sezona kiša je počela, tako da su pred nama promjenljivi dani, koji osim što utječu na raspoloženje, mogu utjecati i na našu frizuru. Ukoliko je pred vama dan ispunjen aktivnostima i u kancelariji, ali i vani, vlažno vrijeme može pokvariti naš najjači adut- savršeno složenu kosu.

Kada su u pitanju frizure tokom ove sezone, većina dama voli opuštenost, razbarušenost te jednostavnu estetiku koja se sjajno uklapa u udobne jesenje outfite. Promijenljivo vrijeme od nas traži da se okrenemo zanimljivim varijantama frizura sa podignutom kosom ili pak odabiru nešto jačih proizvoda koji će fiksirati kosu i držati sve na mjestu.

Kao jedna od svima najdražih frizura se nameće nezaobilazna punđica koje može biti visoka ili niska, a možete je učiniti zanimljivom i drugačijom ukoliko izvučete nekoliko pramenova kose s prednje strane lica koji će uokviriti lice te naglasiti opuštenost. Ovu frizuru možete učiniti glamuroznijom ukoliko je ukrasite raznim gumicama, ukosnicama ili rajfom, a samim time ćete dodatno naglasiti svoj lični stil.

Ukoliko ste, pak, ljubiteljica puštene kose uvijek i u svakoj prilici, a ne odričete je se ni tokom vlažnih kišnih dana, umjesto ravne kose radije izaberite kovrdže koje vrlo dobro izgledaju u razbarušenom izdanju te vam daju neki poseban šarm. Kovrdže same po sebi frizuri daju volumen, pa se možete poigrati polurepom ili čak polu punđicom, a baš kao i kod prethodnog prijedloga sve dodatno možete podignuti ključnim detaljima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with our SJ x @scunci acrylic pins! Now available at @target stores & online... perfect little Mother’s Day gift! Link in bio!

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on