navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna Ruskinja

Irina Shayk otkrila svoju make up rutinu: Žene moraju da nose šminku, a ne ona njih

Na različitim društvenim mrežama svakodnevno imamo priliku gledati i slušati savjete o šminkanju u tutorijalima blogerica i šminkerica.

Objavljeno: 23.09.2020. u 08:22
get url
text

Ove dame često zbunjuju "obične" žene količinom šminke i različitih proizvoda koje stavljaju na lice, od prajmera, tečnih pudera, različitih podloga, hajlajtera, korektora i brojnih drugih preparata uz obaveznu upotrebu profesionalnih četkica i beauty blendera.

No, popularna Ruskinja Irina Shayk pokazala je da je manje više i kada je nanošenje šminke u pitanju. Jedna od najatraktivnijih žena svijeta za koju tvrde da je oličenje sofisticiranosti i otmene ljepote, u redovnoj rubrici magazina "Vogue" je otkrila svoju make up rutinu, a korisnici interneta su bili oduševljeni vidjevši koliko zapravo malo šminke Irina koristi.

Slavni model se u par poteza našminkala prstima i to uz svega nekoliko kapi tečnog pudera koji je stavila na pojedine dijelove lica. Otkrila je i svoj jednostavan trik uz koji lice djeluje svježije - kremasti hajlajter stavlja ispod obrva i iznad gornje usne.

Shayk je pritom naglasila da žene moraju da nose šminku, a ne ona njih. Video je izazvao veliki broj pozitivnih reakcija i komentara, a malo ko nije ostao zatečen prizorom Irine bez šminke koja i u prirodnom izdanju izgleda besprijekorno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summers in the new #invisiblebra by @intimissimiofficial #intimissimi #ad

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on