U nastavku donosimo ljestvicu vozača zodijaka, od najboljih do onih najgorih

Vjerovali ili ne u horoskope, većini je zabavno saznati šta kažu o karakteru ljudi, posebno kad su u pitanju pojedini segmenti svakodnevnog života. Horoskop ima šta reći i kad je vožnja u pitanju.

U nastavku donosimo ljestvicu vozača zodijaka, od najboljih do onih najgorih.

Jarac

Strpljivost, učinkovitost i sposobnost da planiraju unaprijed čini ih najboljima. Ne voze prebrzo i nisu skloni neopreznim radnjama poput pretjecanja. Praktični su i realistični pa će tako nakon tuluma ići radije pješice kući nego da sjednu za upravljač.

Blizanci

Uvijek društveni i uvijek u pokretu, Blizanci su najbolji kad se treba prilagoditi uvjetima u saobraćaju. Na suhom voze brzo, na mokrom su oprezni, a izuzetno brzo reagiraju u nepredvidljivim situacijama.

Djevica

Ovisni su o pravilima i redu, što je na cesti uvijek plus. U svojem perfekcionizmu i komentarima drugih vozača ponekad previde neku svoju pogrešku. Ali ipak, savjesnijeg vozača teško ćete naći.

Lav

Lavovi žele vladati cestom i svi ostali sudionici u saobraćaju su im smetnja, svojevrsna pratnja. Dobro je što nisu ujedno i agresivni jer bi onda bili prava opasnost na cesti.

Škorpion

Pravi kontrol-frikovi koji vole dramatizirati. Pritom rijetko griješe, čak i kada požele ostvariti neki cilj. To su oni koji će se uz puno galame uspjeti progurati na čelo kolone a da na kraju nisu nikoga doveli u opasnost. Na koncu, nema ništa loše u tome da ste siguran, a odlučan vozač.

Vaga

Njihova najveća prednost je da znaju odlično čitati situaciju u saobraćaju. Savršeno će skenirati okolinu i uočiti probleme i prije nego što se dogode. S vagama, koliko god bile lepršave za upravljačem, uvijek izbjegnete haos na cesti.

Rak

Očekivano, sporijih i defenzivnijih vozača od rakova nećete naći. U svojim opreznim manevrima izluđuju druge vozače, ponekad i sebe same, pa nerijetko radije idu pješice.

Vodenjak

Individualisti koji imaju svoja pravila. A to u saobraćaju i nije najbolja stvar. A ako procijene da nije opasno, prekršit će i pokoje saobraćajno pravilo.

Ribe

Uvijek emotivne ribe u saobraćaju se teško snalaze. I najmanja sitnica ih može izbaciti iz takta, a onda će krenuti suze i plač. A u takvom ozračju ponekad promakne saobraćajni znak, pa i semafor, što baš i nije najbolje.

Bik

Sve je dobro dok mu se neko ne zamjeri ili on procijeni da mu se zamjerio. Ako mu neko uđe u traku, to je poput crvene marame i kreće borba za izgubljeno mjesto. Dobro je da vole svoj auto i rijetko ga dovode u opasnost.

Strijelac

Njih sve zanima, čak i ono što nije na cesti. Strijelci u vožnji rijetko kada gledaju ispred sebe, osim možda ako auto na sebi ima hrpu naljepnica s natpisima.

Ovan

Ovnov planet je Mars, bog rata, impulzivan i tvrdoglav. Savršeni su vozači utrka, ali u svakodnevnom saobraćaju teško zadrže kontrolu. Za njih je vožnja borba, a u njoj moraju pobijediti pod svaku cijenu.

Izvor: oryx-asistencija.hr