navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Manekenka

Hailey napokon progovorila o glasinama da je Seleni Gomez "ukrala" Justina Biebera

Hailey Bieber gostovala je u podcastu Call Her Daddy gdje je komentirala navode da je Seleni Gomez "ukrala" Justina Biebera. Govorilo se da se Justin istovremeno viđao sa Selenom i Hailey, no manekenka je rekla da je to netačno. Objasnila je vremenski slijed njihovog odnosa, ko je kada s kime bio ili nije, jer je htjela rasvijetliti okolnosti njene veze s Justinom.

Objavljeno: 29.09.2022. u 22:10
get url
text

– Kad smo se on i ja počeli viđati, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila - rekla je Hailey.

Rekla je da poštuje Selenu te je otkrila da su razgovarale nakon udaje za Biebera.

– Teško mi je govoriti o tome jer ne želim govoriti u njihovo ime. To je bio njihov odnos i to duboko poštujem. Mislim da je najbolja stvar koja se mogla dogoditi za njega bila ta da nastavi dalje, da se zaruči i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam šta se događalo kad smo se ponovno zbližili i znam šta se moralo dogoditi da se vratimo zajedno kao par, na zdrav način - dodala je.

Kaže da je sasvim sigurna da je njegova veza s Gomez bila završena u trenutku kada su se ona i Justin počeli viđati.

– Nikada se ne bih htjela upustiti u vezu, zaručiti se i udati, ako u djeliću uma imam sumnju da je tom nekom još uvijek stalo do druge osobe. Uspjeli smo se ponovno pomiriti i nastaviti vezu jer je za Justina to bila gotova priča - rekla je.

Napomenula je i kako bi fanovi voljeli da je završio s nekom drugom.

- Možete to željeti koliko god hoćete, ali to jednostavno nije tako - dodala je Hailey te upitala: "Ako smo mi krenuli dalje, zašto ti ne možeš?"

S Justinom su je prvi put romantično povezivali u decembru 2015. kada su pjevač i Gomez prekinuli. Bila je to u početku kratka veza s dosta prekida i mirenja, a par se razišao 2016. Justin se tada upustio u romansu sa Sofijom Richie. U novembru 2017. primijećen je u vožnji biciklom s Gomez.

U martu sljedeće godine raskinuli su opet vezu, a Bieber se onda ponovno pomirio s Hailey u junu 2018. Nakon službenog vjenčanja tri mjeseca kasnije, dvojac se ponovo vjenčao pred porodicom i prijateljima u septembru 2019. u Južnoj Karolini.