Očekujemo dolazak Marije Šerifović, ali i cijele ekipe momaka i djevojaka koji su učestvovali sinoć u finalnoj noći. Doći će i Amel Ćurić, te još neka poznata imena estrade, koji su nas sami zvali i izrazili želju da u nedjelju dođu u Goražde i zapjevaju, kaže Ramović

Da Goražde za nedjelju priprema pravi spektakl za svoju sugrađanku Džejlu Ramović, koja je sinoć pobijedila u finalnoj noći muzičkog showa "Zvezde Granda", potvrdio je za Faktor i gradonačelnik Muhamed Ramović.

- Stanovnici Goražda sinoć su na otvorenom pratili dešavanja u Beogradu do kraja. Presretni smo i ponosni na uspjeh naše mlade, skromne sugrađanke koja je na najbolji način predstavila i sebe, ali i svoj grad. Veliki je to uspjeh. Hvala svima iz BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, cijelog svijeta koji su sinoć, kao jedan, glasali za našu Džejlu. Sa nestrpljenjem čekamo njen povratak kući – istakao je Ramović.

Gradonačelnik je otkrio da su već sinoć počele pripreme za Džejlin doček koji se organizira ispred platoa Gradske dvorane Goražde sa početkom u 19 sati, gdje će potom biti održan i koncert.

- Očekujemo dolazak Marije Šerifović, ali i cijele ekipe momaka i djevojaka koji su učestvovali sinoć u finalnoj noći "Zvezda Granda", ali koji su i ranije učestvovali u ovom muzičkom showu. Doći će i Amel Ćurić, te još neka poznata imena estrade, koji su nas sami zvali i izrazili želju da u nedjelju dođu u Goražde i zapjevaju. Neka to za sada ostane mala tajna - kazao je Ramović.