navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Porodica Douglas

Glumica sa svekrvom uvijek je imala poseban odnos: "Sretan rođendan kraljice, divim ti se"

Proslava 101. rođendana Anne Buydens, poznate udovice, supruge Kirka Douglasa, organiziran je uz posebne mjere opreza u krugu porodice, a svojoj svekrvi na poseban način čestitala je i Catherine Zeta Jones.

Objavljeno: 25.04.2020. u 19:12
get url
text

"Sretan rođendan mojoj izvanrednoj svekrvi. Naša kraljica, naša Oma. Sve divne vrline ti imaš. Divim ti se i volim te. Hvala ti za sve što si napravila za ljude u svijetu", napisala je Catherine u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu.

 

Rođendan joj je javno čestitao i njen posinak Michael Douglas.

Anne Buydens, udovica legendarnog glumca Kirka Douglasa, proslavila je 101. rođendan unatoč pandemiji.

Članovi porodice vozili su se u povorci automobila kako bi joj tako pokazali koliko je vole, a ona je sjedila vani u invalidskim kolicima okružena balonima i mahala svima.

Njen unuk Cameron Douglas zabilježio je snimkama i fotografijama koje je potom objavio na društvenim mrežama.

Nedavno preminuli Kirk Douglas testamentom je ostavio iznos od 61 milion dolara u dobrotvorne svrhe. Želio je pomoći onima koji sebi sami ne mogu pomoći.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Oma Here’s to 101 years of Love, Light and Guidance! We Love you!

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Fondacija Douglas, koju su Kirk i njegova supruga Anne osnovali 1964. Godine, ima za cilj da pomogne onima koji sebi ne mogu pomoći.

Na internet stranici fondacije navodi se kako je njihov cilj poboljšati obrazovanje i zdravstvo te razviti nove prilike za djecu koja drže budućnost u svojim rukama.