navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna serija

Glumac iz "Prijatelja" se požalio: Osjećao sam se kao rekvizit na snimanjima

Glumac Paul Rudd, Mikea Hannigan iz serije "Prijatelji", koji se na kraju vjenčao s Phoebe, tvrdi da se na setu osjećao kao rekvizit.

Objavljeno: 02.07.2020. u 21:31
get url
text

Rudd je u seriji glumio 2002. i pojavio se u 17 epizoda, uključujući finale prvi put emitirano 2004. godine. S obzirom na to da se vjenčao s Phoebe, jasno je da je bio dio najupečatljivijih scena, no on se tada nije osjećao bitno.

U intervjuu za Variety kolega glumac Chris Evans pitao ga je kako je bilo biti dio važnih projekata kao što su "Prijatelji" i "Marvelovi serijali".

- Oni se čine kao važna poglavlja u životu. Kad je riječ o "Prijateljima", serija je bila o njima, no bilo je zanimljivo biti dio toga. Ja sam u svemu bio samo kratko. Osjećao sam se kao da sam rekvizit na setu. Serija nije bila o Mikeu Hanniganu. No bilo je zanimljivo biti dio nečeg što je imalo tako jak učinak na pop kulturu- rekao je.

S obzirom na to da su već glumili skupa u "Avengersima", Chris je istaknuo da nije mogao zamisliti da se ne slaže s drugima.

Ranije je Rudd ispričao kako je već na prvom danu snimanja uspio povrijediti Jennifer Aniston. Ona je tada već imala ozlijeđen palac na nozi, a on ga je slučajno pregazio Segwayem.

To nije bio posljednji put da se doveo u neugodnu situaciju s Jennifer. Iako je trebao nastupiti u samo nekoliko epizoda, promijenili su scenarij pa je na kraju završio i u posljednjoj epizodi "Prijatelja".