Konačan dogovor između Grada Sarajeva, Kantona Sarajevo i Turističke zajednice KS, koji su organizatori, trebao bi biti postignut krajem augusta ili početkom septembra

Većina najvećih gradova u regionu već je objavila imena poznatih pjevača koji će nastupati za Novu godinu na centralnim manifestacijama.

Tako je danas objavljeno da će u 2020. godinu Dubrovčane i njihove goste 31. decembra uvesti jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih hrvatskih bendova "Parni valjak", a kako Faktor saznaje, Sarajlije bi u najluđoj noći trebali zabavljati Dubioza kolektiv ili Željko Joksimović.

- Još nije postignut konačan dogovor. Uglavnom, najviše šanse da u 2020. godinu Sarajlije uvedu imaju Dubioza kolektiv i Željko Joksimović. U opticaju je još nekoliko imena, ali oni imaju dosta manje šansi. Konačan dogovor između Grada Sarajeva, Kantona Sarajevo i Turističke zajednice KS, koji su organizatori, trebao bi biti postignut krajem augusta ili početkom septembra – otkriva za Faktor jedan poznati estradni menadžer.