Proslavljeni bh. glumac Emir Hadžihafizbegović nastupio je u novom hrvatskom showu "The Masked Singer" koji se emitira na RTL-u.

Hadžihafizbegović se na sceni pojavio u zanimljivom kostimu galeba i izveo pjesmu Miše Kovača "Ti si pjesma moje duše".

U "The Masked Singer" sinoć su nastupili i Majka Zemlja, Ajkula Drakula, Dalmatinka i Punjena Paprika. Cilj ovog showa je otkriti ko pjeva pod maskama, odnosno kostimima koje potpisuje hrvatski dizajner Juraj Zigman.

Hadžihafizbegović nije uspio osvojiti simaptije žirija u kojem su bili Enis Bešlagić, Ida Prester, Antonija Mandić i Borko Perić, koji je je odlučio da galeb ispada.

- RTL-ov show "Masked Singer" je jako dobar! Ono čime sam apsolutno oduševljen su maske gospodina Zigmana. Upoznao sam ga, zbilja čovjek koji kao da je došao s karnevala u Riju. Maske su zbilja genijalne. Kostim Galeba je sjajan! Mogu reći da je Zigman potpuni genij. Velika mi je čast što sam ovdje. Drago mi je da sam dobio poziv za ovaj sjajan show. Ovdje sjede moji sjajni prijatelji, publika je divna, kao i voditeljica. Želim se zahvaliti cijeloj ekipi RTL-a - kazao je između ostalog Hadžihafizbegović nakon čega je izveo pjesmu Halida Bešlića "Malo je, malo dana".

Izvor: RTL.hr.