navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularna pjevačica

Emina najavila povlačenje sa scene i otkrila u kakvom siromaštvu je živjela

Eminini roditelji, iako ljekari, nisu svrstavani u bogate ljudi

Objavljeno: 28.06.2019. u 10:08
get url
text

Pjevačica Emina Jahović je ispričala da njeni roditelji, iako ljekari, nisu bili svrstavani u bogate. Iz tog razloga ni ona nije hirovita. Voli potrošiti, ali samo na ono što joj zaista treba, ne voli bacati novac nemilice.

- Moj otac i majka nisu imali neko nasljedstvo iza sebe, a kao ljekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sjećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živjeli teško, da nam je, recimo, i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dijete, u nekim situacijama komšije kako jedu kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima. Sve to mi je bilo nedostižno u djetinjstvu - kazala je Emina, prenose srbijanski mediji.

U vremenima previranja i ratova, njena mama je, kaže, stavljala u zamrzivač mlijeko i jogurt, koje nisu smjeli dirati, već su čuvali za crna vremena.

-A bila sam prava djevojčica, voljela sam sjajne haljinice, koje sam nasljeđivala od starije sestre. Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove - prisjetila se Emina prošlosti, a onda i otkrila planove za budućnost:

"Moja ljubav je pisanje pjesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa 40 godina budem i dalje na sceni. Radit ću produkciju i muziku".