Mjesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on stavivši fotografiju sa pjevačicom očigledno dokazao da je to istina

Turski biznismen Sadetin Saran doveo je Eminu Jahović na porodično slavlje, gdje je ona upoznala njegove najbliže.

Mjesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on stavivši fotografiju sa pjevačicom očigledno dokazao da je to istina. Naime, turski milijarder je upoznao pjevačicu sa porodicom na jednom slavlju, a zajedničku fotografiju je objavio na društvenim mrežama. Pjevačica je na fotografiji naslonila glavu na svog partnera, a sa njima su pozirali i njegovi roditelji braća i njihova djeca.

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem - poručila je Emina Jahović turskim medijima. 

Kako piše Kurir, Emina je nedavno i svoju sestru Sabinu u Turskoj upoznala sa emotivnim partnerom, na obostrano zadovoljstvo. 

Emina je poslije razvoda od Mustafe Sandala preuzela brigu o njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, koje otac uredno viđa i također se brine o njima. Mustafa Emini uplaćuje alimentaciju mjesečno po 2.800 eura i ostavio joj je luksuzni dom u kojem su zajedno živjeli. Međutim, planirano je da se Sandalova vila proda, a on će od ukupne prodajne cjene uzeti samo jednu trećinu za sebe, a sve ostalo će pripasti Emini i dječacima. Pitanje je kako će Sadetin i Emina organizovati svoj zajednički život i kako će dječaci prihvatiti budućeg očuha, kojeg su, prema pisanju turskih medija, upoznali prije mjesec dana.