navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Upoznala mu i porodicu

Emina Jahović više ne krije vezu sa turskim milijarderom

Mjesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on stavivši fotografiju sa pjevačicom očigledno dokazao da je to istina

Objavljeno: 30.10.2018. u 11:46
get url
text

Turski biznismen Sadetin Saran doveo je Eminu Jahović na porodično slavlje, gdje je ona upoznala njegove najbliže.

Mjesecima se spekulisalo da li je Emina zaista u vezi sa Sadetinom, ali je on stavivši fotografiju sa pjevačicom očigledno dokazao da je to istina. Naime, turski milijarder je upoznao pjevačicu sa porodicom na jednom slavlju, a zajedničku fotografiju je objavio na društvenim mrežama. Pjevačica je na fotografiji naslonila glavu na svog partnera, a sa njima su pozirali i njegovi roditelji braća i njihova djeca.

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem - poručila je Emina Jahović turskim medijima. 

Kako piše Kurir, Emina je nedavno i svoju sestru Sabinu u Turskoj upoznala sa emotivnim partnerom, na obostrano zadovoljstvo. 

Emina je poslije razvoda od Mustafe Sandala preuzela brigu o njihovim sinovima Jamanu i Javuzu, koje otac uredno viđa i također se brine o njima. Mustafa Emini uplaćuje alimentaciju mjesečno po 2.800 eura i ostavio joj je luksuzni dom u kojem su zajedno živjeli. Međutim, planirano je da se Sandalova vila proda, a on će od ukupne prodajne cjene uzeti samo jednu trećinu za sebe, a sve ostalo će pripasti Emini i dječacima. Pitanje je kako će Sadetin i Emina organizovati svoj zajednički život i kako će dječaci prihvatiti budućeg očuha, kojeg su, prema pisanju turskih medija, upoznali prije mjesec dana.