Na gozbu je pozvao i svoje bivše saigrače iz reprezentacije Vedina Musića i Emira Granova, te prijatelja Almira Murtezića. Veselju se pridružio i Bolićev prvi komšija na Poljinama Ademir Kenović

Proslavljeni bh. fudbaler Elvir Bolić nedavno je počeo izgradnju svoje vile na Poljinama. Lijepo vrijeme u glavnom gradu BiH firma koja izvodi radove iskoristila je na najbolji način, tako da izgradnja ide brže od planiranih.

Zbog toga je popularni Bola radnike počastio janjetinom i pićem, a na gozbu je pozvao i svoje bivše saigrače iz reprezentacije Vedina Musića i Emira Granova, te prijatelj Almir Murtezić. Veselju se pridružio i Bolićev prvi komšija na Poljinama Ademir Kenović.

– Nisam pravio neku veliku proslavu. Sve je nekako bilo spontano. Izgradnja porodične kuće ina Poljinama znači da će Sarajevo biti definitvno moja baza i ona će biti površine oko 470 kvadratnih metara. Projekat kuće uradio je isti arhitet koji je radio i naš restoran “Paper Moon”, a završetak je planiran naredno ljeto – kazao je Bolić za Faktor.