navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Popularni reper

Edo Maajka za Faktor otkrio zašto je napustio FM JAM

Jedan od razloga je i činjenica da na nastup nisu došli Frenkie i Kontra, ali i još puno drugih stvari, kazao je za Faktor Edo Maajka

Objavljeno: 18.11.2019. u 12:18
get url
text

Samo tri dana nakon koncerta koji je održao u Sarajevu, uspješni reper Edo Maajka iznenadio je brojne fanove objavom na Facebooku da napušta FM JAM, s kojim je radio dvije decenije.

- Dragi prijatelji, ja od prošle sedmice više nisam član FM JAM-a. Bilo je prekrasno i ludo, sretno nam svima dalje u radu i životu - kratko je napisao Maajka na svojoj zvaničnoj stranici na Facebooku.

U Sarajevu je Edo predstavio pjesme sa albuma "Put u plus", a zanimljivo je da među gostima na ovom nastupu nije bilo njegovih velikih prijatelja i dugogodišnjih saradnika DJ Soula, Frenkiea i Kontre.

Kako Faktor saznaje, već nekoliko godina među njima postoje razmimoilaženja kada je saradnja u pitanju, a sarajevski nastup je bio kap koja je prelila čašu.

- Ovu odluku donio sam nakon prošle sedmice. Jedan od razloga je i činjenica da na nastup nisu došli Frenkie i Kontra, ali i još puno drugih stvari – kazao je za Faktor Edo Maajka.