navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznati u šetnji

Edin Puhalo fotografirao se sa Dinom Merlinom, Hanka Paldum ugostila pjevačicu iz Australije

Dino Merlin, nakon što je obišao svoju “Magazu”, šetao je starim dijelom Sarajeva, gdje je sreo i uspješnog bh. boksera Edina Puhala koji je susret iskoristio za fotografiranje sa našom muzičkom zvijezdom

Objavljeno: 31.08.2018. u 15:57
get url
text
Poznati u šetnji gradom

Brojne poznate ličnosti na različite načine iskoristile su današnje lijepo vrijeme u glavnom gradu naše zemlje.

Dino Merlin, nakon što je obišao svoju “Magazu”, šetao je starim dijelom Sarajeva, gdje je sreo i uspješnog bh. boksera Edina Puhala koji je susret iskoristio za fotografiranje sa našom muzičkom zvijezdom.

Nakon toga, Puhalo se u bašti jednog kafića osvježio sa prijateljem Mesudom Džananovićem.

Popularni glumac Zijah Sokolović, uz kafu sa školskim drugom Besimom Bajraktarevićem i Lidijom Stanković, pričao je o aktuelnim temama vezanim za pozorište, ali i film i muziku.

Zijah Sokolović na kafi

Hanka Paldum bila je dobar domaćin Jasmini Jasni Mujan, našoj pjevačici koja živi u Australiji, a trenutno je na odmoru u Sarajevu.

Sportski direktor Sarajeva Emir Hadžić, pred teško gostovanje bordo kluba u Zenici, vrijeme je provodio sa Eldinom Jeleškovićem, docentom Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu, koji je nedavno pojačao stručni štab tima sa Koševa.

Mirko Šenkovski Geronimo u jednom od tržnih centara spremao se za ponovni odlazak na more. Sa njim i suprugom Draganom Kajtezović bio je i Alen Hrbinić, bh. pjevač sa adresom u Minhenu.

Dženu Zeničanim sa Hayat TV zatekli smo u centru Sarajeva nakon šopinga, a nedaleko od nje i Kemala Kozarića koji je pričao na telefon.

Nogometni menadžer Elvis Bilalagić, nakon nekoliko uspješnih transfera, ručkom je častio prijatelja Salku Sejfića, vlasnika “Fontele.ba”.

U jednoj od gradskih bašti sreli smo i Adina Arnauta, najjačeg čovjeka u BiH, koji je čekao prijatelje.