navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sportska ležernost

Dukserice sa kapuljačom nosit ćemo uz farmerice, midi suknje, ali i haljine

Udobnost sportske ležerne estetike pretvorila ju je u jedan od omiljenih trendova na uličnoj modnoj pisti. Uz helanke, bijele majice i omiljene pidžame, dukserica sa kapuljačom ili popularna Hoodie će biti jedan od apsolutnih modnih favorita za proljetne dane kod kuće.

Objavljeno: 02.04.2020. u 12:46
get url
text

Jednostavni sportski komadi sada se kombiniraju s elegantnijim modelima klasičnih krojeva, kreirajuću trendi i cool look koji je osvojio mnoge. Nakon što se sa sportskih terena preselio na uličnu modnu scenu, athleisure trend ovog proljeća istaknut će se kao favorit za udobne i jednostavne kućne kombinacije. S obzirom na to da ćemo veliki broj proljetnih dana provesti kod kuće, u središtu naše proljetne garderobe istaknut će se oni odjevni komadi u kojima se osjećamo najugodnije.

Prošlih sezona dukserice sa kapuljačom smo nosili u kombinaciji s omiljenim pantalonama za jednostavan ležerni outfit te u neočekivanom spoju s elegantnijim komadima, poput romantične midi suknje ili klasičnog poslovnog odijela za vrlo moderan izgled. Ovog proljeća, hoodie ostaje sinonim za udobnost i svestranost, no kombinacije koje ćemo birati bit će prilagođene danima kod kuće. Najudobnije farmerice, helanke, ležerne suknje ili haljine preko kojih ćemo prebaciti hoodie majice, bit će naši favoriti.

Od modela koji će obilježiti topliju sezonu su kreacije poznatih sportskih brendova, ali i one s potpisom modnih kuća i high street brendova koji su u svoje proljetne kolekcije uvrstili nekoliko hoodie modela inspiriranih ležernom sportskom estetikom. Od klasičnih modela u neutralnim bojama do modela s printom ili istaknutim logom, hoodie majica još jednom je osvojila modni svijet kao najudobniji IT komad koji ćete zapravo obožavati nositi kod kuće, ali i izvan nje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basic Monday // @paige #liveinit #paige #ootd #streetstyle #minimal #basics

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on