navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U bolnici

Dječak se bori za život nakon što je pojeo kapsulu za pranje rublja

Trenutak je bio dovoljan da sin Melisse Cairney iz Škotske stavi kapsulu za pranje rublja u usta i završi na aparatima koji ga drže na životu.

Objavljeno: 07.08.2020. u 20:30
get url
text

Naime, maleni Pierce bio je s mamom i četvero braće i sestara kod kuće. Melissa je pripremala večeru i stavljala rublje u mašinu za pranje te se na trenutak okrenula, a dječak je u usta stavio kapsulu za pranje rublja. Trebalo je 30 minuta da počne povraćati i kašljati.

- Problijedio je u licu i gubio svijest, sve se događalo užasno brzo i imam sreće što sam na vrijeme došla u bolnicu - napisala je na Facebooku.

Dječak je odmah završio u operacijskoj sali te su mu endoskopskim pregledom utvrđene opekotine u želucu uzrokovane otrovnim hemikalijama. Počeli su mu oticati disajni putevi pa su ga liječnici stavili u medicinski izazvanu komu i sad diše pomoću aparata.

Liječnici kažu da dječak nije životno ugrožen, ali ne mogu još sa sigurnošću reći koliko će oporavak trajati te hoće li imati trajne posljedice.

Majka sada širi svijest javnosti o tome koliko su kapsule za pranje rublja opasne za najmlađe te se nada da će njenu priču čuti što više ljudi.