navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna pjevačica

Demi Lovato otkrila: Imala sam tri moždana udara i infarkt, borim se sa oštećenjem mozga

Demi Lovato (28) otkrila je u najavi dokumentarne serije "Dancing With The Devil" ("Plesa sa đavolom"), koja će premijerno biti prikazana 23. marta, šta joj se dogodilo nakon što se 2018. godine predozirala.

Objavljeno: 18.02.2021. u 09:17
get url
text

- Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Ljekari su mi bili rekli da imam još pet do 10 minuta života – kazala je pjevačica u dokumentarcu u kojem njena prijateljica kaže: "Da li pričamo o heroinu . Da li o tome pričamo?

Kako se vjeruj Lovato se predozirala upravo ovom vrstom droge.

Pjevačica i glumica u dokumentarnoj seriji upoređuje sebe sa mačkom jer je puno puta preživjela, a zna se da se za ovu vrstu životinja kaže da imaju devet života.

- Znate, ja živim deveti život. Spremna sam se ponovo baviti onim što volim, a to je muzika – poručila je Lovato.

O posljedicama onoga što je doživjela kazala je:

- Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posljedicama. Ne vozim automobil jer imam problem s vidom, piše BBC.

Dodala je da je dugo imala poteškoća sa čitanjem.

- Zaista je bila velika stvar kada sam uspjela pročitati knjigu, recimo, dva mjeseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen. Prešla sam liniju koju prije toga nisam prelazila - prokomentirala je Lovato uzimanje prekomjerne doze narkotika.

U dokumentarcu od četiri nastavka pojavljuju se i pjevačicina majka Dianna De La Garza, očuh Eddie i sestra Dallas (33) kao i mlađa polusestra Medison.

Trailer počinje fotografijama Demi Lovato iz djetinjstva, prikazima njene uspješne karijere u Diznijevim serijama, ali i burnih mjeseci koji su prethodili predoziranju koje ju je umalo koštalo života.

Prikazuje se i njena vjeridba sa Maxom Ehrichom (29) koja se desila u julu prošle godine, a onda i njihov buran raskid na društvenim mrežama koji je uslijedio dva mjeseca kasnije.

U seriji o Demi Lovato i njenim naporima da se izbori sa "demonima" govore njeni prijatelji Christina Aguilera i Elton John, a ona je saopćenju povodom dokumentarca kazala:

- Prošle su dvije godine otkako sam se suočila licem u lice sa najmračnijom tačkom u svom žiovtu, ali sam sada spremna da podijelim priču sa svijetom. Prvi put ćete, sa moje tačke gledišta, moći vidjeti kako se odvijala moja borba i trajno liječenje. Zahvalna sam što sam uspjela preći ovo putovanje, suočiti se sa prošlošću i konačno podijeliti sve sa svijetom.