navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Incident

"Cijedila su se niz majicu i hlače": Severina gađala komšiju jajima?

Komšija Severine Kojić povjerio se prijateljima kako mu je neko istrgnuo brisače na autu. Dodao je da sumnja ko bi to mogao biti, ali ne želi reći.

Objavljeno: 26.05.2021. u 15:03
get url
text

Prošlog petka poslije podneva stajao je kraj svog auta parkiranog ispred svoje kuće na zagrebačkom Kozjaku i pregledavao štetu na automobilu. Prekoputa njegove kuće nalazi se zgrada u kojoj živi Severina na zadnjem spratu, odnosno u penthouseu od 300-injak kvadrata. Odjednom su s prozora Severinine zgrade počela letjeti jaja. Komšija je smjesta zvao policiju, koja je ubrzo i stigla na Kozjak. Optužio je Severinu da ga je gađala jajima, pišu 24sata.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

- Vikala mi je da sam polusrbin i da joj se više nikad ne obraćam. Razbijena jaja su mi se cijedila niz majicu i hlače - rekao je šokirani komšija.

Iz policije su potvrdili da su izašli na teren zbog narušavanja javnog reda i mira, ali nisu utvrdili prekršaj. Uputili su komšiju na njegovo zakonsko pravo da Prekršajnom sudu podnese optužni prijedlog, što je komšija i učinio. U ponedjeljak, tri dana nakon incidenta s jajima, otišao je u nadležnu policijsku stanicu i prijavio Severinu.

Kako saznaje 24sata, Severina je policiji tokom njihove intervencije u petak izjavila kako ne zna o kakvim jajima komšija priča. Tvrdi da je ručala za stolom s porodicom, trudnom rodicom Mijom Popović, koja živi prekoputa nje, majkom Anom, koja je u Zagreb stigla iz Splita te je bila kod Mije, te menadžerom Tomislavom Petrovićem. Dan poslije incidenta s jajima Severina je s menadžerom otišla s Kozjaka. Vidjeli su je kako izlazi iz svoje zgrade s Petrovićem u pratnji, koji je nosio nekoliko njenih kofera, među kojima su bile i vješalice s haljinama.

Odvezli su se u nepoznatom smjeru, a ispred Severinine zgrade ostao je parkiran Petrovićev auto. Severina uskoro očekuje presudu na splitskom Županijskom sudu o tome s kim će živjeti njeno maloljetno dijete koje ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Vidjeti ćemo hoće li imati posla sa sudom i zbog navodnog gađanja komšije jajima.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pjevačica je i dalje službeno u braku s Igorom Kojićem (33), kojeg u njenom kvartu komšije više ne viđaju. Posljednji put viđen je kako pakira odijela na vješalicama, što je potaknulo nagađanja da se Kojić iselio iz Severininog stana jer je brak para, navodno, već više od godinu u krizi. Viđen je u Zagrebu dan prije pjevačicinog 49. rođendana, ali ne zna se je li proslavio rođendan sa suprugom. Na svom Instagram profilu Kojić je tada objavio samo fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana.