navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Francuska modna kuća

Chanel 22: Nova torba koja će postati bezvremenski klasik

Modna kuća Chanel predstavila je svoj novi model torbe u "ready-to-wear" kolekciji za proljeće/ljeto 2022. godine.

Objavljeno: 17.01.2022. u 07:49
get url
text

Model pod nazivom Chanel 22 dizajnirala je Virginie Viard, kreativna direktorica ove cijenjene francuske modne kuće. Baš kao i u slučaju prethodnog modela Chanel 19, broj u nazivu referira se na godinu stvaranja, ali i snažan simbol u numerologiji Chanela. Naime, 1922. godine lansiran je njihov drugi parfem pod nazivom N°22.

Novi model torbe obuhvaća jednostavnost i udobnost. Torba je funkcionalna i lagana, napravljena od vrlo podatne, ali otporne kože. Dolazi u tri veličine (mala, srednja i velika) i dostupna je u tamnoplavoj, ljubičastoj, ružičastoj, bijeloj i crnoj boji.

Torba Chanel 22 vjerna je viziji Gabrielle Chanel koja je ženama željela dati slobodu kretanja te je ujedno sjajan saveznik u svakodnevnom životu. Njena unutrašnjost je sofisticirana i praktična te sadrži unutrašnji džep s patentnim zatvaračem i "pouch" dodatak koji se može i maknuti iz nje.

Vrlo moderna i uglađena, torba je rezultat sjajne kreativne energije i sigurno će postati još jedan bezvremenski komad u kolekciji Chanela, a od marta 2022. bit će dostupna u svim buticima ove kultne modne kuće.