navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna ljepotica

Cameron Diaz glumu ostavila po strani: Pokrenula biznis sa dugogodišnjom prijateljicom

Glumica Cameron Diaz, nedavno je otkrila kako je sa dugogodišnjom prijateljicom Katherine Power pokrenula poslovni projekat.

Objavljeno: 11.07.2020. u 19:34
get url
text

Počele su proizvoditi organska vina pod nazivom Avaline. Ova vina su bez aditiva ili ikakvih životinjskih dodataka. Na taj su se potez odlučile nakon što su zaključile kako se na tržištu danas nalaze razna vina koja u sebi imaju nepoželjne sastojke.

- Sve počinje u vinogradu, sa zemljom, i sve ovisi o tome kako će se grožđe tretirati do trenutka kada postane vino. Ako ne pijete vino s organski uzgojenim grožđem, zapravo pijete pesticide, a to zasigurno ne želite da bude u vašem organizmu- kazala je Cameron Diaz za InStyle.

Kako bi napravile savršeno vino, namijenjeno veganima i napravljeno od organskog grožđa bez ikakvih nepotrebnih dodataka, njih dvije proputovale su Europu i isprobavale vina i učile o njima.

- Ovo nije neki projekt u kojem mi ustupamo svoje lice ili ime za proizvod. Ovo je bilo itekako dugo putovanje oko svijeta kako bismo pronašle najbolje vinare i isprobale vina kakva želimo proizvoditi, a koja su bila u skladu s našim zdravstvenim kriterijima. Doslovno smo obijale vrata po Francuskoj, Španiji i Italiji- istakla je Diaz.

Da bi dobile vino kakvo žele, bile su potrebne čak dvije godine, a trenutno je u ponudi bijelo i rose vino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you’re wondering how @avaline came about, here’s our story! @katherinepower #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on