Supruga Brucea Willisa Emma Heming je povodom 68. rođendana slavnog glumca na Instagramu objavila emotivni video.

Na snimci je otkrila kako je plakala čim se probudila te da joj "slama srce" gledanje starih videa na kojima je njen suprug.

- Danas je, dakle, mom mužu rođendan. Započela sam dan tako što sam se rasplakala. Kao što možete vidjeti, crvene su mi oči i nos. Mislim da je važno da vidite sve strane ovoga. Često dobijam poruke kako sam jaka. Nemam izbora. Voljela bih da imam. Ali moram odgojiti dvoje djece u svemu ovome – napisala je Emma i dodala:

- U životu jednostavno moramo prihvatiti stvari. Međutim, ponekad sam danima tužna. Tako se osjećam i danas, na njegov rođendan. Počela sam praviti video s njegovim snimkama i, ne znam zašto, ali to mi slama srce. To radim i za vas, znam koliko volite moga supruga. Hvala vam – stoji u objavi Emme Heming.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Ona je potom objavila i video s Bruceovim snimkama.

- On je čista ljubav. Tako je voljen. I uvijek ću ga voljeti. Sretan rođendan, dragi moj. Moja rođendanska želja za Brucea je da ga i dalje držite u svojim molitvama jer će njegova osjetljiva duša u znaku Ribe to osjetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega - napisala je Emma Heming.

VEZANI TEKST - Slavni glumac prvi put u javnosti nakon što mu je utvrđena tačna dijagnoza bolesti

Bruce Willis prošle godine povukao se iz glume kada je započeo borbu s afazijom, bolešću zbog koje su mu se pogoršale sposobnosti govora.
Nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Izvor: Faktor