navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Heroj

Bila na sastanku, a onda joj je muškarac koji je sjedio u blizini dao papirić: "Bježi, spasi se!"

Neimenovanog muškarca nazivaju herojem na društvenim mrežama nakon što je njemu nepoznatu ženu spasio dok je sjedila s drugim momkom na sastanku u kafiću.

Objavljeno: 20.08.2021. u 08:45
get url
text

Ona se zove Haida, a svoje iskustvo podijelila je na Twitteru. Kaže kako joj je taj neznanac prišao dok je muškarac s kojim je bila na sastanku bio u toaletu i na brzinu joj je u ruku gurnuo papirić. U poruci je pisalo: "Previše crvenih zastavica. Bježi. Budi sigurna djevojko."

- Jučer sam popila kafu s nekim tipom. Kad je otišao u toalet, muškarac koji je sjedio iza mene dao mi je ovu poruku - napisala je i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava proširila se internetom poput munje i raznježila mnoge. Nazivaju ga herojem, romantikom, pravim muškarcem... Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu za ženu u nevolji. Komentirali su kako bi se većina pravila da ih se to ne tiče, ali ne i ovaj muškarac...

- Ne mogu se načuditi koliko su te zastavice morale biti crvene kad ih je primijetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja - prenosi Mirror.