navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odlično se snašla

Beyonce na snimanju nove kolekcije odjeće i obuće zasjenila njena kćerka Blue Ivy Carter

Američka pop diva Beyonce angažirala je za kampanju svoje modne marke sportske odjeće "Icy Park" devetogodišnju kćerku Blue Ivy Carter.

Objavljeno: 19.02.2021. u 10:44
get url
text

Djevojčica se već pojavljivala s mamom na crvenom tepihu modno usklađena do posljednjeg detalja, no ovo je bio prvi put da joj pomaže u promoviranju odjeće i tenisica koje Beyonce kreira pod pokroviteljstvom Adidasa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé Fan Account (@rumiyonce)

Njen osmijeh topi srca dok pozira u dvije kombinacije, jakni i hlačama s grafičkim printom i tenisicama iz iste linije te u smeđoj majici uzorka nalik na čipku, širokim lakiranim hlačama i visokim tenisicama.

Fanovi Beyonce diljem svijeta komentirali su fotografije opaskom kako je djevojčica, eto, dopustila odraslima da joj pomognu da odradi prvi manekenski angažman.

Svi su se složili da jabuka ne pada daleko od stabla, a oglasila se i ponosna baka Tina Knowles-Lawson.

- Koliko mi je poznato, Blue Ivy nije trebala učestvovati na snimanju. Družila se s maminim saradnicima, a onda im se odlučila pridružiti. Sviđa mi se njen odvažni duh – objavila je.

Da li je riječ o izletu u svijet koji djevojčice isprva privlači poput magneta, ali na kraju odaberu drugu profesiju ili će po uzoru na kćerke slavnih mama Leni Klum i Kaiju Gerber zakoračiti u svijet mode, pokazat će vrijeme.