navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Totalni luksuz

Atraktivna supruga zasjenila Messija: Uživaju u ljetovalištu gdje je odmarao i Michael Jordan

Iako su fudbaleri Barcelone uveliko počeli s pripremama za novu sezonu, kapiten katalonskog tima Lionel Messi još je na odmoru.

Objavljeno: 27.07.2021. u 11:43
get url
text

Nakon što je sa reprezentacijom Argentine osvojio Copa Americu, što mu je prvi veliki trofej sa Gaučosima, Messi uživa u odmoru u Dominikanskoj Republici sa suprugom Antonelom Rocuzzo i njihovim sinovima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Messijeva supruga u "mikro" bikiniju privukla je pažnju fotografijama koje je objavila na Instagramu, a jedna od njih, koja je pomalo i provokativna, vrlo je brzo skupila više od dva miliona lajkova.

U moru komentara jedan od korisnika popularne društvene mreže, aludirajući na sjajan izgled Antonele, napisao je komentar u kojem je označio i njenog supruga.

- Leo Messi, zar ti ne dosadi pobjeđivati gdje god da odeš - napisao je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Mediji pretpostavljaju da je Messi sa svojom porodicom odsjeo u luksuznoj Casa de Campo koja se prostire na više od 28 kvadratnih kilometara, a ovo imanje udaljeno je oko sat vremena vožnje od aerodroma Santo Domingo.

Na ovom posjedu u prošlosti su odmarali Michael Jordan, Beyonce, Jay-Z, Oscar de la Renda, kao i članovi porodice Kardashian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)