Holivudska zvijezda Angelina Jolie (46) trenutno je u fokusu javnosti zbog premijere Marvelovog filma "Eternals", u kojem glumi Thenu, jednu od superheroina.

Prema pisanju portala Metro, upravo je tamo jedan novinar "uhvatio" priliku i jednu od najljepših glumica današnjice upitao o potencijalnoj romansi s muzičarom The Weekndom.

Njih dvoje su zajedno viđeni već nekoliko puta ove godine, a mnogi zbog toga smatraju kako su u vezi.

- Jesu li vaša djeca više oduševljena vašom ulogom u filmu "Eternals" ili zbog prijateljstva s The Weekndom - upitao ju je novinar, a Angelina je na to vrlo vješto odgovorila:

- Jako su uzbuđeni zbog filma, ako je to ono što me želite pitati - rekla je.

Zatim se okrenula prema dugogodišnjoj kolegici, koja s njom glumi i u filmu Salmi Hayek, te ponovila istu rečenicu.

Glasine su krenule kolati u junu ove godine kada su zajedno viđeni na večeri u Los Angelesu, nakon koje su zajedno otišli u njegovu vilu u Bel-Airu.

Iako dvojac za medije nije želio komentirati šta se događa u njihovom odnosu, izvor za Page Six je tada rekao:

- Nisu željeli sakriti da odlaze na večeru. The Weeknd želi posao u holivudskoj industriji - rekao je te na razočaranje mnogih demantirao romansu među poznatima.

 

No, samo tri mjeseca kasnije, muzičar i glumica, javnosti su ponovo dali razloga da posumnjaju u romantičnu vezu.

Čim su ugledali gomilu fotografa ispred restorana, majka šestero djece i 15 godina mlađi pjevač krajem septembra uskočili su na zadnje sjedište crnog terenca koji ih je čekao i ponovo se odvezli do njegove vile u Bel-Airu vrijedne 70 miliona dolara.

Prije toga su dva i po sata proveli u privatnom dijelu porodičnog italijanskog restorana.