Mnogi su mišljenja kako je Ana Mirjana najljepša misica koju je Bosna i Hercegovina do sada imala, a ovu titulu ponijela je davne 2001. godine

Sjećate li se Ane Mirjane Račanović?

Mnogi su mišljenja kako je Ana Mirjana najljepša misica koju je Bosna i Hercegovina do sada imala.

Ljepotica iz Bijeljine ovu titulu ponijela je davne 2001. godine.

Danas, Ana Mirjana sa suprugom Alenom Jevtićem i troje djece, kćerkom Anđelom i dvojicom sinova Adrijanom i Aleksandrom, živi tihim porodičnim životom u njemačkom gradu Badenu.

Rado se, kaže i danas sjeti trenutka kada je ponijela titulu najljepše u našoj zemlji, ali dodaje kako joj je porodica sada najveće bogatstvo koje posjeduje i oslonac u životu.

Iako rijetko govori za medije, Ana Mirjana trenutke svog života često ovjekovječi fotografijama koje dijeli na svom Instagram profilu.

Jedna od njih, koju je objavila na Instagram storiju, pokazuje luksuzni poklon kojeg je dobila za rođendan od svog supruga.

Riječ je o automobilu marke "mercesed", a lijepa Ana Mirjana nije krila oduševljenje, pa je na fotografiji dodala riječi:

"Thank you my love".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because it's my BIRTHDAY#volimstoihimam

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Sve bih učinila, u sve se zarekla da ovo s Tobom neće proći nikada.. koncem crvenim sreću smo zašili I ne dam da nam iko poruši Tvrđavu od ljubavi #after10yearsiwilldoitagain #mylove #mylife

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on