navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zauzeti pjevač

Amel Ćurić: Dok sa suprugom budem pjevao za Novu godinu, Kana će čuvati punica

Cijelo ljeto proveo sam radno, a tako će biti do kraja godine jer imam veliki broj nastupa na proslavama firmi u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, kaže Amel

Objavljeno: 03.11.2019. u 21:39
get url
text
Amel Ćurić sa suprugom i sinom

Amel Ćurić sa posljednjim pjesmama "Niko" i "Upaljač" napravio je zapažen uspjeh, tako da ima ugovorene nastupe do kraja godine. Odlični pjevač u subotu će se družiti sa publikom u Cazinu, šest dana poslije u Beogradu, dok će 21. decembra zajedno sa Aleksandrom Prijović biti zadužen za dobru atmosferu na "Šankanju" na Vlašiću.

- Cijelo ljeto proveo sam radno, a tako će biti do kraja godine jer imam veliki broj nastupa na proslavama firmi u BiH, Srbiji i Hrvatskoj. Kada je Nova godina u pitanju, nastupit ću na Jahorini zajedno sa suprugom Jelenom. Dok mi budemo pjevali, našeg Kana čuvat će punica Snježana - u šali kaže Amel Ćurić.

Do kraja godine Amel planira publiku obradovati i novim singlom.

- Pripremio sam par pjesama, a imena autora neka ostanu tajna. Spot ću najvjerovatnije raditi sa Harisom Dubicom. Posljednjim pjesmama "Niko" i "Upaljač" sam više nego zadovoljan, a to se odrazilo i na broj svirki. Često na korporativnim eventima nastupam sa suprugom. Već odavno planiramo i duet, ali još čekamo pravi trenutak i pravu pjesmu - kaže Ćurić.

Pjevač je proširio i svoj prateći bend, a njegovi novi članovi su Amra Musemić i Said Rezić.

- Oni su se odlično uklopili uz moje dugogodišnje muzičare Samira i Damira Sinanovića, te Roberta Bajića. Ponosan sam na svoj bend i super se slažemo na sceni – kaže Amel.