navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Planovi

Alen Hrbinić spojio ugodno s korisnim: Odmarat će i snimati spotove u BiH i Crnoj Gori

Alen Hrbinić prije godinu je predstavio album "Furam" sa 15 pjesama, a do sada je snimio spotove za "Još si uzdah moj", "Linija života", "Moje srce kuca samo za tebe", "Stara raja i ti", te naslovnu numeru "Furam" koju potpisuje Dino Muharemović.

Objavljeno: 27.07.2021. u 19:41
get url
text

U augustu će ekranizirati još dvije pjesme "Ja te mijenjao ne bih" i "Čuvam nas". Spotove će režirati Dejan Nišević, a snimat će se na dvije lokacije, u BiH i na crnogorskom primorju.

- Promocija moje zemlje mi je najbitnija, tako da ću jedan video raditi u Cazinu. Lokacije u ovom gradu su prelijepe, tako da jedva čekam da odem jer nisam nikada tamo bio. U Crnu Goru idem na odmor, pa ću spojiti ugodno s korisnim i snimati u Budvi, ukoliko ne dođe do nekih promjena zbog cjelokupne situacije sa pandemijom - najavljuje Alen Hrbinić.

Njemačku, u kojoj pjevač živi i radi, u proteklom periodu su zadesile velike vremenske nepogode i poplave u kojima je stradao veliki broj ljudi.

- Ja sam daleko od poplavljenih područja, koja su, nažalost, stradala. Imali smo sreće da Inn nije napravio probleme. Bilo je kritično, ali se završilo bez posljedica - kaže Hrbinić.