Evo kako ekipa filma radi za film, kino i publiku: glumac Alban Ukaj i direktor fotografije Amel Đikoli večeras su u kinu "Meeting Point" pred projekciju filma "Pun mjesec" Nermina Hamzagića prodavali kokice

U kinu "Meeting Point" u Sarajevu,  večeras je upriličena projekcija nagrađivanog filma "Pun mjesec" reditelja Nermina Hamzagića.

Glavni glumac filma Alban Ukaj i direktor fotografije Amel Đikoli, iskoristili su priliku za druženje sa publikom, kojoj su netom prije projekcije prodavali i kokice.

- Evo kako ekipa filma radi za film, kino i publiku: glumac Alban Ukaj i direktor fotografije Amel Đikoli večeras su u kinu "Meeting Point" pred projekciju filma "Pun mjesec" Nermina Hamzagića prodavali kokice! Film je osvojio nagradu ekumenskog žirija na festivalu u Cottbusu, a Ukaj nagradu za najboljeg glumca. Film možete pogledati i 19., 22. i 29.01. u 17 sati. Vidimo se u "Meeting Pointu", kinu iznenađenja- stajalo je u opisu fotografija na Facebook stranici ovog sarajevskog mjesta susreta.

Izvor: Faktor