navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni pjevač

Adam Levine o aferi s TikTok zvijezdom: "Prešao sam granicu"

Slavni pjevač i član grupe Maroon 5, Adam Levine (43), na društvenim mrežama oglasio se nakon navodne afere s zvijezdom TikToka i Instagrama, Sumner Stroh.

Objavljeno: 21.09.2022. u 18:19
get url
text

- Puno toga se trenutno priča o meni i htio bi razjasniti šta se dogodilo - započeo je u objavi.

VEZANI TEKST - Pjevač grupe "Maroon 5" u seks skandalu: Prevario ženu s Instagram zvijezdom

- Nisam dobro procijenio situaciju koketirajući s bilo kim, ko nije moja supruga. Nisam imao aferu, no prešao sam granicu tokom teškog perioda u mom životu. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Riješio sam to i poduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu. Biti dovoljno naivan i glup da riskiram jedinu stvar koja mi je uistinu važna bila je najveća greška koju sam mogao napraviti. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - zaključio je.

 

Podsjetimo, Sumner Stroh nedavno je objavila TikTok video gdje je priznala kako je imala aferu Adamom Levineom. Prema njenim riječima afera je trajala više od godinu, a odlučila je u javnost izaći sa tom informacijom prije nego jedan od njenih prijatelja vijest proda tabloidima. 

Inače, Adam i Viktorijina anđelica Behati Prinsloo (34) u braku su od 2014. godine. Zajedno imaju dvije djevojčice Dusty Rose (5) i Gio Grace (4), a trenutačno očekuju i treće dijete.