Modni urednici i zaljubljenice u modu spremaju se za modnu jesen, a osim o krojevima, modnim dodacima, najpopularnijim komadima... razmišljaju i o bojama koje će obilježiti razdoblje pred nama. Njih nekoliko izdvojilo se na vrh liste najpopularnijih.

1. Indigoplava

Ova prepoznatljiva nijansa plave dobila je svoje mjesto na modnim pistama. Haljine, jakne i, naravno, traperice izgledaju sjajno u ovoj boji za koju se vjeruje da potiče i veću razinu koncentracije.

2. Maslinasto (vojničko) zelena

Svakodnevne ključne komade jesenske garderobe maslinastozelena nijansa podiže na jednu višu razinu. Radi se o nijansi koja će se dobro uklopiti u ostatak vaše garderobe. Bez obzira na to odaberete li sako, kaput, pletivo ili haljinu u ovoj boji, nećete pogriješiti.

3. Smeđa

Smeđa boja, pa čak i smeđa s primjesama narandžaste, bit će pun pogodak ove jeseni. Radi se o nijansama koje će zagrijati garderobu, a nove jakne, haljine i džempere lako možete kombinirati sa svojim postojećim smeđim dodacima.

4. Crvena

Ova primarna boja prilagodljiva je svakom, pa tako i minimalističkom ormaru. Lako može postati dio svačije garderobe, a iako će je mnogi povezivati s proljećem, sjajno se uklapa u jesenske kombinacije.

5. Fuksija

Boja fuksije oživit će svaku jesensku kombinaciju. Ublažiti je možete spajanjem s neutralnim tonovima, kao što su siva ili boja slonovače. Ova odvažna boja definitivno je jedna od onih koja će vas ove jeseni lansirati u centar pažnje.

6. Srebrena

Ove jeseni odjevne komade u srebrenoj boji ne morate čuvati samo za posebne prilike. Ako se pita modne znalce, ova će boja biti dio svakodnevnih kombinacija.

7. Pastelno ljubičasta

Ove jeseni nosit će se i pastelno ljubičasta, koja će na stranu izgurati čak i popularne pastelne ružičaste nijanse. Bilo koji odjevni komad ili modni dodatak u ovoj boji bit će pun pogodak za jesen pred nama.