navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Završen spor

Severina u suzama, sud joj oduzeo sina: Milan dobio starateljstvo

Pjevačica Severina (47) i njen bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali bivši partneri nisu se pojavili

Objavljeno: 28.11.2019. u 13:18
get url
text

Pjevačica Severina (47) i njen bivši partner Milan Popović (54) trebali su se danas sastati na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali bivši partneri nisu se pojavili. U pravnoj bici oko starateljstva za sina Severina je izgubila spor s Milanom. 

Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

- Nisam bio na objavi odluke, bila je kolegica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće rješenje. Mislim da je to što se dogodilo pokazuje nestabilnost hrvatskog pravosuđa, sistema i nesigurnost. Bio sam sudionik posljednje rasprave koja se odvijala na prijedlog gospodina Popovića da se dijete dodjeli njemu i moram reći jedan detalj. Starateljica koja je postavljena i koja bi trebala brinuti oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi se dijete trebalo dati ocu. To vam govori o užasu koji se događa - rekao je za 24sata Severinin advokat Mate Matić.

Smatra kako Milan Popović u nepovoljan položaj stavlja Severinu te je za njega to, kaže, zastrašujuće.

Vijest je šokirala Severinu koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca, piše Jutarnji list. 

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama pjevačica, piše Jutarnji list.

Severina je ovih dana zauzeta turnejom The magic tour koju je sredinom novembra počela u Splitu, a završit će krajem decembra u Ljubljani.