navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Čudne stvari

Britanski papagaj se vratio kući nakon četiri godine i propričao na španskom

Nigela je pronašla Julissa Sperling, vlasnica salona za pse, te ga je odlučila vratiti kući. Najprije je Nigela odvela gospođi koja je, također, izgubila papigu. No, nakon čitanja mikročipa, shvatili su da se ne radi o njenoj ptici

Objavljeno: 09.11.2019. u 08:15
get url
text

Nakon što je 2010. godine odletio iz svog kalifornijskog doma, papagaj Nigel se vratio svom britanskom vlasniku Darrenu Chicku nakon četiri godine izbivanja. No, nije jedina čudna stvar to što je Nigel nakon toliko godina ipak završio u svom domu. Još je čudnije to što je izgubio svoj britanski naglasak te je uglavnom pričao na španskom, neprestano zazivajući nekoga ko se zove Larry.

Nigela je pronašla Julissa Sperling, vlasnica salona za pse, te ga je odlučila vratiti kući. Najprije je Nigela odvela gospođi koja je, također, izgubila papigu. No, nakon čitanja mikročipa, shvatili su da se ne radi o njenoj ptici.

Nigel je imao čip, no iz njega se mogao iščitati samo dućan u kojem je kupljen. Na sreću, vlasnici dućana čuvali su stare račune i Nigel je ubrzo vraćen kući. Ni danas nikome nije jasno gdje je Nigel bio, ko je taj misteriozni Larry i kako je Nigel uspio naučiti španski, objavio je index.hr.