navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Njeni rituali

Zdrav duh i vitko tijelo: Lijepa glumica otkrila formulu za sjajan izgled

Vježbam četiri puta sedmično. Važno je mijenjati treninge ili vam postane dosadno. Volim trčanje, boks, jogu i bicikliranje, a ponekad odem i na satove plesa, kaže Katie Holmes

Objavljeno: 07.11.2019. u 08:38
get url
text

Otkako je prekinula šestogodišnju vezu sa glumcem Jamiejem Foxxom, Katie Holmes ne stidi se pokazati svoju seksi stranu i odličan izgled.

- Vježbam četiri puta sedmično. Važno je mijenjati treninge ili vam postane dosadno. Volim trčanje, boks, jogu i bicikliranje, a ponekad odem i na satove plesa. Kod kuće imam sobni bicikl, pa često rano ujutro odradim trening, ukoliko znam da tog dana imam previše obaveza, pa neću stići u teretanu - otkriva 40-godišnjakinja.

Lijepa glumica kaže da ponekad vježba i sa kćerkicom Suri, koju je dobila u braku sa Tomom Cruiseom, koju od razvoda 2012. godine samostalno odgaja.

- Nekad vježbam sa kćerkicom, imamo svoju rutinu, no sve zavisi od dana i vremena. Na ništa je ne prisiljavam, mislim da bi to bilo jadno – kaže Katie.

Holmes dodaje da se osjeća privilegirano što je postala majka u ranim 20-im, te da svoj životni put ne bi mijenjala.

Iako posljednjih sedam godina kćerkicu odgaja samostalno, ništa joj nije teško, a sa 13-godišnjom Suri razvija posebnu vezu i prijateljski odnos.

Posljednjih godina glumu je stavila po strani, ali otkriva da nije zapostavila posao, te se trenutno više fokusirala na modu.

Napominje kako je tajna dobrog izgleda i unutrašnji mir i briga o sebi.

- Uvijek ujutro uzmem 20 minuta samo za sebe, na papir napišem stvari zbog kojih sam zahvalna, uključim muziku i jednostavno uživam. To mi je sjajna podloga za uspješan i dobar dan – zaključuje lijepa brineta.