navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otkrio tajnu izgleda

Tony Cetinski se pohvalio novim priznanjem i vitkom linijom

Osim komplimenata na račun njegovog rada, mnogi obožavatelji su mu udijelili komplimente i na račun vitke linije. Korisnici društvenih mreža čudili su se kako je pjevač brzo skinuo višak kilograma

Objavljeno: 10.05.2019. u 15:39
get url
text

Tony Cetinski dobitnik je nagrade "Oliver Dragojević" za najboljeg pjevača godine, a pored priznanja kojeg je dobio, na društvenim mrežama se pohvalio i novim izgledom.

- Nagrada za najboljeg pjevača "Oliver Dragojević" je i vaša nagrada. Nagrada je dobra samo dok ju imaš s kim dijeliti. Hvala svima koji su mi ju omogućili i kao što rekoh ranije ova će nagrada imati posebno mjesto u mome domu baš kao i Oliver u mome srcu - napisao je pjevač u svojoj emotivnoj objavi.

Osim komplimenata na račun njegovog rada, mnogi fanovi su mu udijelili komplimente i na račun vitke linije. Korisnici društvenih mreža čudili su se kako je pjevač brzo skinuo višak kilograma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je li itko sumnjao? #mmtrening & Tony Cetinski #zdravzivotpostajenavika

A post shared by Tony Cetinski️ (@tonicetinski) on

Pjevač uskoro slavi 50. rođendan, a čini se kako je u novo desetljeće života odlučio uči kao potpuno "nova" osoba pa svaki slobodan trenutak provodi u teretani.

Tako je nedavno objavio fotografiju kojom se pohvalio kako se nakon svega mjesec treninga već vide rezultati, a otkrio je i da ima čak dva treninga dnevno te da ne planira odustati. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neka i vama zdrav život postane navika !!! Svakodnevni treninzi ujutro i navečer.

A post shared by Tony Cetinski️ (@tonicetinski) on