navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Met Gala

Show pjevačice: Lady Gaga promijenila četiri modna izdanja, publika ostala u čudu

Slavna pjevačica i glumica, koja je bila domaćica sinoćnje ceremonije, potrudila se da ostavi utisak čim se pojavila na crvenom tepihu, pa je u razmaku od nekoliko minuta promijenila čak četiri odjevne kombinacije

Objavljeno: 07.05.2019. u 12:40
get url
text

Lady Gaga ne bi bila to što jeste kada od svog pojavljivanja ne bi napravila show. Tako je bilo i na sinoćnjoj Met Gali održanoj u njujorškom muzeju "Metropolitan." 

Slavna pjevačica i glumica, koja je bila domaćica ceremonije, potrudila se da ostavi utisak čim se pojavila na crvenom tepihu, pa je u razmaku od nekoliko minuta promijenila čak četiri odjevne kombinacije, koje su sve ostavile bez daha.

Prvo se pojavila u ogromnoj, roze odjevnoj kombinaciji sa velikom mašnom na glavi u istoj boji, koju su polako skinuli sa nje, pa je ostala u crnoj toaleti koju je sparila sa kišobranom.

Brojnim paparazzima pozirala je sa ogromnim osmijehom na licu, ali je malo ko, nakon toga, očekivao da će muzička zvijezda ponovo ostati bez odjevnog komada pred svima.

To se ubrzo i desilo. Za svega tridesetak sekundi Gaga je skinula crnu haljinu, pa je uska, roze toaleta u kojoj je ostala, ostavila prisutne u čudu, kojima nije bilo jasno šta je pjevačica naumila i dokle će ići sa svojim performansom.

Pošto joj ovo očigledno nije bilo dovoljno, malo potom je ostala - u donjem vešu. Pozirala je sa kolicima u roze-zlatnoj boji.