navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Amerika

Savezni agenti upali u dom slavnog repera: Uhapšeni sinovi Seana Diddya Combsa

Savezni agenti upali su u vile repera u New Yorku, Los Angelesu i Miamiju zbog sumnje u trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, piše američki mediji

Objavljeno: 26.03.2024. u 08:38
get url
text
Koordinirane racije su u Los Angelesu i Miamiju proveli naoružani agenti Ministarstva sigurnosti
Koordinirane racije su u Los Angelesu i Miamiju proveli naoružani agenti Ministarstva sigurnosti /
FOTO: CBS EVENING NEWS
Službenici Ministarstva sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država u ponedjeljak su pretresli dva posjeda muzičara Seana Diddya Combsa (54) zbog sumnje u trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, piše američki mediji.
Upali su u vile repera u gradovima New Yorku, Los Angelesu i Miamiju, a najmanje dvije osobe su uhapšene tokom pretresa u četvrti Holmby Hills u Los Angelesu.
- Koordinirane racije su u Los Angelesu i Miamiju proveli naoružani agenti Ministarstva sigurnosti, uz pomoć lokalnih policijskih snaga - rekli su izvori za TMZ.
Reper nije bio prisutan dok je trajao pretres, a televizijska stanica FOX11 emitirala je snimke na kojima su se mogla vidjeti, nagađa se, i dvojica njegovih sinova, Justin Combs (30) i King Combs (25), s lisicama na rukama.
Inače, reper se našao u centru pažnje kada ga je njegova bivša partnerica Cassie Ventura (37) sredinom novembra 2023. godine optužila za silovanje, trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja i fizičko zlostavljanje.
Ventura i Combs nagodili su se 17. novembra i tužba je odbačena. Ventura je kazala da ju je Combs znao divljački tući te da ju je tjerao da učestvuje u orgijama.
POVEZANO