navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna glumica

Plastični hirurg o besprijekornom licu Angeline Jolie: "Pogledajte joj uši, tu je dokaz zašto već 10 godina ne stari

Dr. Jonny Betteridge vjeruje da glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva deep plane facelift, odnosno dubinska intervencija zatezanja

Objavljeno: 15.04.2024. u 20:45
get url
text
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Glumica Angelina Jolie (48) pojavila se na crvenom tepihu u Broadwayju, gdje je pozirala povodom premijere njenog mjuzikla "The Outsiders".
Stigla je u pratnji kćerke Vivienne, a njen blistav izgled nije mogao proći neprimijećeno.
Angelina se pojavila u svilenoj bronzanoj haljini preko koje se zaogrnula glamuroznim ogrtačem.
Styling je nadopunila bordo sandalama i jarkim crvenim ružem. Njena kćerka odabrala je urbani tamnoplavi kombinezon.
Fanovi su navikli vidjeti Angelinu uglavnom u crnom, pa je ovaj outfit bio pravo osvježenje.
Vrlo brzo krenuli su se nizati komentari na račun njenog izgleda, a mnogi primjećuju da Oscarom nagrađivana glumica "nije ostarila ni dana".
U cjelu priču oko najnovijeg Angelininog izgleda uključio se poznati britanski plastični hirurg, dr. Jonny Betteridge, koji se često bavi analizama lica poznatih osoba.
Istaknuo je da je Angelina oduvijek imala besprijekorno simetrično lice i da je to i dalje tako. On vjeruje da glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva deep plane facelift, odnosno dubinska intervencija zatezanja lica.
Riječ je o ozbiljnoj hirurškoj proceduri koja se koristi za podmlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled.
Poznati stručnjak uporedio je fotografije njenog uha, koje su snimljene sada i u 2014. godini, a na kojima se, kako kaže, vide tragovi estetskog zahvata te promjene na tragusu, dijelu uha koji izgleda drugačije nakon operacije zatezanja lica.