navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Afere ih ojačale

Objavom nikad viđenih fotografija Victoria i David Beckham proslavili 20. godišnjicu braka

Iako se svakih nekoliko mjeseci u medijima pojave napisi o razvodu, par poručuje da je njihova ljubav jača nego ikada

Objavljeno: 04.07.2019. u 22:51
get url
text

Fotografijama koje do sada javnost nije vidjela, a koje su objavili na svojim Instagram profilima, Victoria i David Beckham proslavili su 20. godišnjicu braka u kojem imaju četvero djece.

Četrdesetčetverogodišnji David i godinu starija Victoria, vjenčali su se 4. jula 1999. u dvorcu Luttrellstown, nedaleko Dublina, dvije godine nakon što su se upoznali na dobrotvornoj utakmici Manchester Uniteda, kada je ona bila pjevačica grupe "Spice Girls." 

U januaru 1998. objavili su zaruke, kada je Victoria i pokazala svoj predimenzionirani dijamant na zaručničkom prstenu, a tačno četiri mjeseca prije njihovog dana iz snova, postali su roditelji Brooklyna.

O njihovom vjenčanju pričalo se još mjesecima, budući da su za ceremoniju i slavlje potrošili čak pola miliona funti, a pred ostalim uzvanicima sjedili su, poput kralja i kraljice na zlatnom tronu.

Tri godine nakon vjenčanja dobili su sina Romea, a 2004., godinu nakon preseljenja u Španiju gdje je Beckham zaigrao za Real Madrid, pojavili su se i prvi bračni problemi nakon što je otkriveno da je nogometaš imao aferu sa ličnom asistenticom Rebeccom Loos.

Ona je izgubila svoj posao, a David Beckham nikada nije priznao da mu je ona bila ljubavnica.

Cijelu aferu uspjeli su izgladiti, a 2005. dobili su i trećeg sina, Cruza Davida, a 2011. i posljednje dijete - mezimicu Harper Seven.

Iako se svakih nekoliko mjeseci u medijima pojave napisi o razvodu, par poručuje da je njihova ljubav jača nego ikada.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WOW 20 years , look what we created ️ Love you so much ️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven ️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 years today. I love you so much xxxxx Kisses x @davidbeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on