navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Intimno slavlje

Nakon Monaka, izabrala Francusku: Unuka Grace Kelly za mjesec priredila dva vjenčanja

Charlotte Casiraghi za ovu priliku izabrala je vjenčanicu luksuznog branda "Giambattista Valli" i zasjala u raskošnoj haljini od šifona ukrašenu romantičnim detaljima

Objavljeno: 02.07.2019. u 18:56
get url
text

Nakon što se početkom juna u Monaku udala za dugogodišnjeg partnera, filmskog producenta Dimitrija Rassama, Charlotte Casiraghi, kćerka monegaške princeze Caroline i industrijalca Stefana Casiraghija, svoj brak su proteklog vikenda ozakonili i u crkvi.

Intimno crkveno vjenčanje održano je u Francuskoj.

Unuka slavne Grace Kelly za ovu svečanu priliku izabrala je vjenčanicu luksuznog branda "Giambattista Valli" i zasjala u raskošnoj haljini od šifona ukrašenu romantičnim detaljima, a to je ujedno i njena treća vjenčana haljina.

Naime, 32-godišnja Charlotte sudbonosno "da" prvi put je izrekla u kratkoj sivoj Saint Laurent haljini, što i ne čudi kada se uzme u obzir činjenica da je upravo ona bila zvijezda jesenje kampanje istoimenog branda.

Kasnije se presvukla u Chanelovu bijelu haljinu bez naramenica, a kombinaciju je tada upotpunila ogrlicom svoje bake Grace Kelly.

Podsjetimo, monegaška ljepotica i 37-godišnji Dimitri zaručili su se prije nešto više od godinu, ali kako je u to vrijeme Charlotte bila trudna, odlučili su sa svadbom pričekati do rođenja djeteta.
Sina Balthazara rodila je u novembru prošle godine, a oboma im je to drugo dijete.

Charlotte iz veze s komičarem Gadom Elmalehom ima petogodišnjeg sina Raphaëla, a Dimitri iza sebe ima propali brak, u kojem je dobio kćerku Daryju, danas osmogodišnjakinju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Religious wedding #CharlotteCasiraghi #DimitriRassam

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Religious wedding #CharlotteCasiraghi #DimitriRassam

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) on