navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevat će u Prijedoru, Mostaru, Zenici...

Turneju počinje u Sarajevu: Lepa Brena najavila i koncert u svom rodnom Brčkom

Objavljeno: 11.04.2024. u 14:35
get url
text
Zvijezda regiona, Lepa Brena, odlučila se ponovo posvetiti svojoj karijeri. Kako je istakla za medije, djeca su krenula svojim životom i svojim poslovima te su ona i njen suprug Slobodan Živojinović Boba u problemu "praznog gnjezda" i zbog toga su posvećeni poslu više nego ikad.
Nakon duže pauze Lepa Brena se vraća velikim koncertiima i turnejama.
Turneja "Imam pesmu da vam pevam" kreće iz Sarajeva gdje će održati dva koncerta u Zetri 20. i 21. aprila, a osim u Sarajevu Lepa Brena pjevat će i u svom rodnom Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen najavila je koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.
- Ja dugo nisam radila ovako velike koncerte, odlučila sam da krenem ove godine, nekako sam se resetovala, odmorila. Pripremamo dosta toga novog i zanimljivog. Bit će to jedna fantastična produkcija koja će biti obogaćena cijelom pričom koja prati ovaj 21. vijek. Neću da hvalim i pričam previše, neka svi koji žele dođu i vide šta smo to pripremili - kazala je Brena.
Najavila je i nove pjesme koje bi trebala objaviti uskoro, a poslije Nove godine najavljuje i novi album.
U toku su posljednje pripreme za koncerte u Sarajevu gdje će uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i na posebno pripremljenoj najvećoj sceni koja je do sada viđena u Zetri izvesti svoje najveće hitove.
POVEZANO