navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Razgovor

Maid Hećimović: Da mogu vratiti vrijeme, sigurno bih otišao na Grand

Kako nam je otkrio popularni bh. pjevač, njegova životna saputnica početkom novembra rodit će sina

Objavljeno: 27.06.2019. u 22:34
get url
text

Maid Hećimović i njegova supruga Ajla najesen bi trebali postati roditelji. Kako nam je otkrio popularni bh. pjevač, njegova životna saputnica početkom novembra rodit će sina.

- Našoj sreći nema kraja. Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: "Postat ćeš tata". To je bio nevjerovatan osjećaj. Već danima imena tražimo putem interneta, a koje nam se svidi, zapišemo na papir. Ajla bi se trebala poroditi 5. novembra, ali to se nikada ne zna. Trenutno smo u potrazi za idealnim kolicima za našeg nasljednika. Naravno, polako slažemo i ostale detalje – kaže Maid Hećimović za Faktor.

Posljednjih mjeseci pjevač je imao veliki broj nastupa, a u drugoj sedmici jula planira odlazak na ljetovanje na Jadran.

- Ajla je već odmarala sa majkom, a uskoro nas dvoje desetak dana idemo na Vis ili Pag. Otoci su definitivno moj izbor. Tamo nam je najljepše. Planirali smo i duži odmor, ali, jednostavno, ne možemo zbog mojih nastupa, ali i svadbi prijatelja – nastavlja Maid.

Popularni pjevač već dugi niz godina je dio naše muzičke scene, ali je do sada snimio mali broj pjesama.

- Najteže mi je da se odlučim koju pjesmu da snimim. Zdravko Čolić, Dino Merlin i Željko Joksimović snimaju što im se sviđa jer imaju dosta hitova u karijeri. Meni treba kompozicija koja će biti pečat mojoj karijeri, odnosno lična karta. Neću da snimam samo reda radi. Iskren da budem, ne znam šta da radim – iskren je Maid.

S posebnom pažnjom je pratio Zvezde Granda i drago mu je što su ponovo pobijedili takmičari iz naše zemlje.

- Džejla Ramović je stvarno bila super. Drago mi je da su poslije dugo godina žene izdominirale u jednom muzičkom takmičenju. Svaki put, koliko god su dobre, nekako su bile zapostavljene. Meni često govore da idem na Grand. Već sam nekako napravio ime i mislim da to nije za mene. Definitivno sam pogriješio što ranije nisam otišao na Grand jer su oni najbolja platforma. U svim ostalim muzičkim takmičenjima pobjednici ostanu prepušteni sami sebi nakon finala. Grand ima produkciju, televiziju, menadžement i sve ostalo što je potrebno za karijeru. Oni su najbolja odskočna daska za pjevače. Da mogu vratiti vrijeme, sigurno bih otišao na Grand – zaključuje pjevač.