navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač iz Bugojna

Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Objavljeno: 12.04.2024. u 21:49
get url
text
Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju novu pjesmu "Šalji piće".
Talentovani muzičar i pjevač iz Bugojna, koji je u regionalnom takmičenju "IDJShow" zauzeo četvrto mjesto, za novu pjesmu je uradio aranžman i muziku, a tekst je napisao uz pomoć kućnog prijatelja i tekstopisca Muharema Hareta Hamzakadića.
- Uvijek pokušavam da radim nešto novo i drugačije. Ne želim biti ničija kopija. Tako je i sa pjesmom "Šalji piće". Ona izlazi u novom formatu IDJ produkcije i zove se IDJ Fresh, tako da to nije klasični spot, nego nešto malo drugačije na našim prostorima. Siguran sam da će se dopasti publici i jedva čekam njihove reakcije - kaže Hadžiahmetović koji danas ujedno slavi 21. rođendan.
Edi je, kao i mnogi pjevači iz naše zemlje, odlučio da gradi muzičku karijeru iz Beograda, u kojem živi već nekoliko mjeseci.
- Beograd je muzički centar regiona i tamo imam sve na raspolaganju. Iza mene stoji tim ljudi koji izvlači maksimum. Učim od njih i napredujem. Tačno se zna ko šta radi. Sve je odlično posloženo, i, pošto sam na početku karijere, to mi mnogo sve olakšava. Veoma su bitni i nastupi na kojima vidimo da li smo na dobrom putu.
Publika je najbitnija i njihove reakcije nam mnogo toga pokazuju. Posljednji nastup imao sam u Dubrovniku, a posebno se radujem 20. aprilu. Tada ću nastupiti u klubu "Dijamant" u mom Bugojnu. Mnogo sam uzbuđen zbog tog nastupa i već sada imam pozitivnu tremu – kaže  Hadžiahmetović.
POVEZANO