navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Čovjek je šokiran

Uhapšena TV zvijezda: U fitness klub donio čokoladicu, a onda je optužen za ubistvo

Televizijska fitness zvijezda Jody Bunting, koji je postao popularan zbog učešća u jutarnjoj emisiji "The Big Breakfast", uhapšen je zbog sumnje na pokušaj ubistva čokoladicom.

Objavljeno: 05.01.2024. u 17:10
get url
text

Naime, njegova kolegica ima toliko jaku alergijsku reakciju na čokoladu da ne može biti ni u njenoj blizini, a muškarac je optužen da joj je namjerno dao slatkiš, prenosi Daily Mail.

Na dan kad se incident dogodio Bunting je bio u Maroku, daleko od Mickleover Court Hotel Leisure Cluba u Derbyju gdje se dogodio incident. Kad se vratio s odmora, uhapšen je na aerodromu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jody Bunting (@jodybunting)

 

- Bio sam u šoku, uhapšen sam pred prijateljem, a zatim su me u lisicama paradirali aerodromom. Članovi teretane su me upozorili da bi se to moglo dogoditi. Bio sam šokiran što su lokalni policijski službenici došli čak do Londona radi ovoga - rekao je Bunting za Derbyshire Live.

Pritvorski narednik pitao ga je može li i dalje izvoditi svoje high kickove kad je shvatio ko je privedeni.

Određena mu je kaucija uz uvjete da ne kontaktira određene članove osoblja i da ne posjećuje rekreacijski klub.

- Radim puno manje jer je Mickleover Court bio moj primarni posao, sad sam usredotočen na satove fitnessa i online kurseve koje vodim. Ovaj događaj me motivirao da više ne radim ni za koga drugoga i da se fokusiram na vlastiti posao - kaže trener.

Najteže mu, kaže, pada bivšim klijentima reći zašto više ne dolazi.

- Teško je reći da sam uhapšen zbog pokušaja ubistva bez da objasnim zašto. Kad im kažem da se radi o komadiću čokolade, uglavnom umiru od smijeha - rekao je Bunting.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jody Bunting (@jodybunting)

Tvrdi da je čokoladicu ponio na posao i ostavio je na recepciji, što je snimila i kamera. Navodna žrtva taj dan nije bila na poslu, već se vratila pet dana kasnije, dok je Bunting bio na odmoru u Maroku. Žena je nakon incidenta odvedena na odjel intenzivne njege u bolnici Royal Derby.

- Dok sam bio na odmoru, nazvalo me nekoliko članova kluba i rekli su da je policija tamo i istražuje odakle je došla čokolada, a svi su upirali prstom u mene, rekao je trener.