navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac

Tom Hanks zabrinuo fanove: Svi se pitaju je li riječ o novoj ulozi ili zdravstvenim problemima?

Glumac Tom Hanks u junu zabrinuo je fanove jer su mus e ruke tresle tokom svjetske premijere filma "Elvis". No nije dugo prošlo do novih šuškanja o zdravstvenim problemima slavnog oskarovca, a sve zbog vidno promijenjenog fizičkog izgleda.

Objavljeno: 06.09.2022. u 11:13
get url
text

Svi se pitaju, radi li na novoj ulozi za koju je bilo potrebno drastično skinuti kilograme ili ima zdravstvenih problema nakon fotografija glumca koje su obišle svijet.

Nakon što je ulovljen u izlasku sa suprugom Ritom Wilson, 65-godišnji holivudski velikan tema je svih medija.

Na fotografijama se vidi da je Hanks baš puno smršao i izgleda isrcpljeno.

Podsjetimo, Rita i Tom 2020. godine oboljeli su od COVID-19 i tada su javno dali do znanja kako im je ta bolest oštetila organizam.

Tom je čak jedno vrijeme bio i u bolnici.

Nakon toga, glumac je u junu ove godine u Sydneyju u Australiji, tokom svjetske premijere novog filma o Elvisu Presleyju, na pozornici pokušao sakriti da mu ruke jako drhte.

Omiljeni glumac uspio je zabrinuti fanove i kolege, a izgleda da ima problema s tremorom koji obilježavaju ritmični, izmjenični ili oscilirajući pokreti, a može se odnositi na pojačavanje pokreta, primarni poremećaj ili simptom oštećenja malog mozga ili pak Parkinsonovu bolest.

Posebno se javlja tokom razdoblja povećanog stresa s čime se Hanks zasigurno susreo u posljednjim mjesecima turneje na kojoj promovira novi film.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks Fans (@tomhanksfansite)