navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svi griješimo

Slavne zvijezde otkrile zbog kojih su odluka zažalile

Većina nas požalila je zbog nekih odluka koje smo donijeli u životu, ali za razliku od slavnih osoba, to ne moramo proživljavati iz dana u dan jer jednom kad pogriješe, sve oči uprte su u njih.

Objavljeno: 26.10.2022. u 08:16
get url
text

Od neslavnih uloga u filmovima do loših estetskih zahvata, ovi poznati otkrili su za čim najviše žale. Neki promašaji nisu tajna, a neki će vas iznenaditi.

Robert Pattison žali zbog uloge u Sumraku

Ako ste veliki fan Sumrak sage, tada dobro znate da je Pattison mrzio serijal cijelim svojim bićem. Također, ako ste bili protiv Sumraka, vjerojatno ste i ovo znali.

Bella Hadid žali zbog operacije nosa

Hadid je operirala nos kad je imala samo 14 godina i otada je u više navrata izrazila žaljenje zbog operacije. U intervjuu za magazin Allure otkrila je: "Voljela bih da sam zadržala nos svojih predaka, naviknula bih se na njega."

Ryan Reynolds nije fan ovog filma

Baš poput Pattinsona, Ryan Reynolds otvoreno je progovorio o tome koliko žali što je prihvatio ulogu u filmu "Zeleni fenjer" (Green Lantern). No tada je upoznao svoju suprugu Blake Lively, pa odluka ipak nije potpuni promašaj.

Katherine Heigl požalila je zbog jedne uloge

Heigl je također na neki način požalila što je prihvatila ulogu u filmu "Zalomilo se" iz 2007. U intervjuu za Vanity Fair izjavila je kako je film smatrala pomalo seksističkim: "Žene prikazuje kao goropadnice, uštogljene i bez humora, a muškarce kao simpatične, šašave tipove koji vole zabavu."

George Clooney žali što je bio Batman

Film "Batman i Robin" iz 1997. i danas se smatra jednim od gorih filmova o Batmanu. S tim se slaže i Clooney koji je požalio zbog svoje uloge u njemu i to toliko jako da osjeća "fizičku bol dok ga gleda", kako je izjavio za Hollywood Reporter.

Jennifer Aniston žali zbog svoje najpoznatije frizure

Popularna "Rachel frizura" bio je najtraženiji look u frizerskim salonima. Iako su žene širom svijeta poludjele za njezinom frizurom, Aniston je za Today izjavila kako je to "najružnija frizura koju je ikad vidjela".

Kate Winslet žali zbog uloge u Titanicu

Iako se proslavila svojom ulogom Rose u kultnom filmu, Winslet osjeća stid zbog svoje glumačke izvedbe. Posebno joj smeta njen američki naglasak te je izjavila kako bi voljela sve ponovo snimiti.

Courtney Cox požalila je zbog estetskih zahvata

Cox je tokom godina odlazila na tretmane fillerima koje je zatim odlučila ukloniti ne bi li postigla prirodniji izgled. U intervjuu za Sunday Times otkrila je kako je to učinila jer je željela izgledati mlađe.

Kris Jenner žali zbog razvoda

Nakon što se razvela od Caitlyn Jenner 2013. godine, Kris je priznala za čim najviše žali: "Jedna stvar za kojom žalim, da mogu sve ispočetka, bio bi razvod od Roberta Kardashiana. No s druge strane, tada ne bih imala Kendall i Kylie" - otkrila je tada za New You magazin.