navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zvijezda "Prijatelja"

Slavna Jennifer Aniston udaje se po treći put?

Slavna glumica Jennifer Aniston potaknula je glasine o zarukama nakon što je pozirala na dodjeli SAG nagrada s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. 

Objavljeno: 27.02.2024. u 09:06
get url
text

Pedesetpetogodišnja glumica bila je nominirana za ulogu u "The Morning Showu", ali je nagradu ipak odnijela Elizabeth Debicki iz serije "Kruna".

Najupečatljiviji dio njenog stylinga bio je nakit, a svima je za oko zapeo prsten koji je zvijezda "Prijatelja" nosila na ruci. Nije poznato viđa li se trenutno s nekim s obzirom na to da je zadnjih pet godina nisu ni s kim romantično povezivali.

Podsjetimo, Aniston iza sebe ima dva braka - prvi se put udala 2000. za Brada Pitta, no par se razveo 2005. nakon što se počelo šuškati da se na setu filma "Mr. and Mrs. Smith" spetljao s Angelinom Jolie, s kojom je kasnije završio u braku, prenosi Jutarnji.hr

Nakon Brada, Jennifer se zaručila za Justina Therouxa 2012. te su se vjenčali tri godine kasnije, ali je razvod uslijedio 2018. Prethodno je hodala s drugim poznatim muškarcima, kao što su Paul Rudd, Tate Donovan, Vince Vaughn i John Mayer.

Unatoč brojnim vezama koje nisu imale sretan kraj, glumica je navodno optimistična da će ponovno pronaći ljubav u 50-ima.

- Jen vjeruje da će na kraju upoznati pravu osobu - rekao je izvor za Us Weekly prošlog ljeta.

No insajder je također dodao da ako više nikada ne pronađe ljubav, Jennifer će biti sasvim dobro.

- Ona se neće gristi ako se to ne dogodi. Dobro joj je i samoj. Jennifer je odlično. Sretna je, zdrava, ima karijeru koja je ispunjava, ima svoju porodicu i prijatelje. Prošla je kroz puno toga, ali se osjeća blagoslovljeno što napreduje i u ličnom i profesionalnom smislu - dodao je izvor.