navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Rijetko u javnosti

Sin i kćerka Dine Merlina bili na koncertu u Beogradu, Hamza pomogao Vesni Zmijanac da siđe sa bine

Sinoć je Dino Merlin u Štark Areni u Beogradu održao svoj četvrti koncert, a pažnju je privukao i njegov sin Hamza Dervišhalidović koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Objavljeno: 23.11.2023. u 08:06
get url
text

Hamza je Vesnu Zmijanac izveo na scenu, a ovaj gest je oduševio prisutnu publiku.

Nakon što je sa našom muzičkom zvijezdom otpjevala bezvremenski hit "Kad zamirišu jorgovani", Hamza je Vesni pomogao da siđe s bine.

 

@alo_portal Ovo se čekalo! Vesna Zmijanac je specijalni gost na četvrtom koncertu Dina Merlina, publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin #vesnazmijanac ♬ original sound - Alo_portal

Osim Hamze, na koncertu je bila i Dinina kćerka Naida.

Stajala je iza bine, a kamere srbijanskih medija su je "uhvatile" kako motri na sve ono što se dešava u Štark Areni.

 

@alo_portal Ekskluzivno: Prvi snimak ćerke Dina Merlina! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #dinomerlin ♬ original sound - Alo_portal

- Molim vas da upalimo sve mobilne telefone. Osvijetlimo noć, osvijetlimo jedni drugima put, da ne zalutamo, da ne izgubimo naše snove, naše želje i ovaj sjaj od zvijezda - kazao je Dino sinoć tokom svog posljednjeg koncerta u Štark Areni u Beogradu.

Osim Vesne Zmijanac, gošća mu je bila i Ivana Banfić s kojom je otpjevao hit "Godinama", a ona je sa Dinom nastupila i protekle subote na njegovom prvom koncertu.