navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Počela šuškanja

Razvodi li se četvrti put: Popularni pjevač ne nosi vjenčani prsten, suprugu ne prati na Instagramu

U javnosti se šuška kako se jedan od najpoplarnijih pjevača u regiji, Boris Novković, ponovo razvodi od 25 godina mlađe bivše manekenke Iris Volf.

Objavljeno: 08.11.2023. u 10:12
get url
text

Story.hr je pisao kako Iris redovno na svojoj društvenoj mreži dijeli fotografije s njihovom djecom, ali na njima nema muzičara.

Boris pak na svojim društvenim kanalima jedino piše o koncertima i muzici.

Pjevač je prije dva dana održao koncert u Zagrebu, a ono što su neki primijetili jeste da na ruci nije imao vjenčani prsten.

Na svojoj društvenoj mreži ne prati Iris, a njen je profil zaključan.

24sata.hr je prije nekoliko mjeseci pisao kako komšije Borisa Novkovića rijetko viđaju u stanu u zagrebačkom kvartu Maksimir, a na vratima stana više ne piše Volf Novković, već samo Volf.

Novković nije bio dostupan za komentar.

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a ovo nije prvi put da kruže glasine o njihovom razvodu jer su se u septembru iste godine na neko vrijeme razdvojili.

- Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod - rekao je tad Boris za Story.hr, koji je, unatoč preprekama, tada uspio izgladiti odnos sa suprugom te su kasnije dobili još jedno dijete.

Podsjetimo, pjevaču je ovo četvrti brak.